tiistai 3. helmikuuta 2015

Taikahevosen ja Gouldhorsesin kisat Espoossa 31.1

Eli olin tuolla kisoissa kavereideni Kht Caballon Mimuxisin, Kht Ravisukan omistajan, ja Avalonshorsesin Elsan kanssa :) Siinä ehkä saavuttiin vähän myöhään kisapaikalle, mutta ei paljon. No, laitettiin siinä hevoset valmiiksi, riimut pois ja suitset tilalle. Sitten siinä miettittiin, että olisikohan siellä joku verkkarata ja sitten siinä vaan seisottiin, koska kukaan ei siihen tullut opastamaan. No sitten parinkymmenen minuutin päästä kuulutettiin, että olisi aika aloittaa 20-30cm tyyliluokka, mihin olimme kaikki osallistuneet. Kaikki muut tiesivät radan, ja me ei tietenkään, koska tultiin vähän myöhässä. Sitten siinä yritettiin sit selittää, mutta me tyydyttiin siihen, että katotaan kun muut menee ensin :D Kyllähän se siitä sitten meni ihan hyvin, mutta sitten se kaikki tapahtu... Mulla tuli aivokatkos, ja mitens siinä sitten kävikään... xD No sitten kyllä mä jatkoin mielestäni ihan oikein sitä rataa loppuun asti. Oltiin siinä aika loppupäässä, sitä rataa niin sitten se loppui sen jälkeen aika nopeesti. Ja sitten muo ainoo ärsyttävä asia oli se, kun se tyyliluokka oli ihan ekana, ja mä olin ihan jäässä. No eihän oikeen pystynyt mitään jalkoja ojentelemaan niin enhän mä siinä mitenkään sijoittunut, mutta ei haittaa! :)

 Ensiksi minä, Mimuxis sekä Cassu kokoonnuttiin Caballon luona, ja odotettiin siellä sitten Elsan äidin kyytiä. Itse kyllä Elsa oli Espoossa, mutta saatin sitten silti niiltä kyyti sinne ja taikaisin. Kuvassa vasemmalta oikealle kököttää Cassun Peeta, Elsan Frosti, (joka on Cassulla yp:ssä) Mimuxisin Opalli sekä Mimuxisilla ylläpidossa oleva Wina. 

 Peeta ja Frosti :3

Oltiin odotettu noin 30 minuuttia, eikä Elsan äitiä vieläkään näkynyt. Erikoisen epätavallinen pelko valtasi kaikkien meidän mielemme ja saivat päähänsä, ettei Elsan äiti hakisikaan näitä jokseenkin vinksahtaneita tyttöjä, ja he myöhästyisivät kisoista. Vähän ajan ajatuskatkon jälkeen kaksi näistä seinähulluista typyköistäalkoivat yhtäkkiä huitomaan löllöjä käsiään, ja laulamaan karmaisevasti OMG-lauluaan, toisin sanoen Nicki Minajin laulua nimeltään Anaconda....... Vihdoin Elsan äiti ajoikin Kht Caballon pihaan ja Mimuxis, mä ja Cassu heitettiin hepat kyytiin ja kamat kyytiin. Sitten alkoi ainakin mun osalta tukala matka Espooseen. Mulla on siis pientä matkapahoinvoitia, eikä Espooseen oo ees kovin pitkä matka, kestäisiköhän meiltä sinne joku n. 30 minuuttia, mutta silti mulla tuli kauheen huono olo, ja voittekin jo arvata, että miten siinä kävi.... xD Ihan siinä kisapaikan vieressä mulla tuli sittn ökyt... että näin matka meni mun osalta :D

Kisat oli siis Tapiolan ratsastuskoulun maneesissa. Mentiin sinne sisälle, laitettiin pollet valmiiks ja sitten siinä vähän ajan päästä ensimmäinen rata alkoikin. Elsa ei harmiksi päässyt kisaamaan yhteenkään esteluokkaan, koska sillä oli jalka kipee :c Tässä on sitten jotain yliheilahtuneita kuvia, jotka on otettu mun ihkupihkullatodellahyvälaatuisella järkkärillä :3
 Mimuxis menee :3


 Cassuu :33 Elsa ei myöskään päässyt viemään Daltonia orinäyttelyihin, koska sille tuli niin kipeeksi vatsa, niin Mimuxis vei sen Elsan puolesta :3 Näyttelyitä ennen oli vielä kür-luokka, ja me ei ees tiedetty siitä, kai siitä oli sitten ilmoitettu myöhemmin. Mutta nämä kisat loppuivat sitten näyttelyihin, ja mä menin vielä ostamaan Kht Metsämansikalta Onni nimisen sonnin :3 Sitten vaan lähettiin ajamaan takaisin tänne Lohjalle :)

VIDEOTA ON TULOSSA MYÖHEMMIN

-Lilja


2 kommenttia: